Bellator 215 samo na Fight Channel PPV-u!

Bellator se nakon europskog eventa vraća u SAD sa svojom 215 priredbom koju predvode bivši UFC borac Matt Mitrione i opasni Sergei Kharitonov u okršaju teške divizije, dok sunaslovna borba donosi dvoboj velter divizije između Logana Storleyja i Rumunja Iona Pascua.

Bellator 215 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 16. veljače u 3 sata poslije ponoći, samo na Fight Channel PPV-u!

Teška artiljerija u main-eventu

Matt Mitrione (13-6) u nadolazećem meču traži iskupljenje od prvog poraza u Bellatoru. Na suprotnoj strani ga čeka Sergei Kharitonov (28-6). Mitrione je u zadnjoj borbi eliminiran iz teškaškog Grand Prixa. Nakon što je skupio četiri uzastopne pobjede s kojima je započeo karijeru u ovoj organizaciji, izubio je jednoglasnom odlukom od Ryana Badera na Bellatoru 207 u listopadu. Njegov protivnik Kharitovom u kavez ulazi nakon jedne od najboljih pobjede karijere, odnosno nakon pobjede nad Royem Nelsonom i to nokautom u prvoj rundi na Bellatoru 207.

Storley i Pascu u sunaslovnoj borbi

U okršaju velter divizije te ujedno i sunaslovnoj borbi eventa, Logan Storley (9-0) na ulog stavlja svoj savršeni „score“ u okršaju s Rumunjem Ionom Pascuom (18-9).

Storley se priključio Bellatorovim redovima 2017. Nakon što je skupio 5-0 boreći se pod RFA i LFA barjakom. Ostao je neporažen nakon zadnjeg meča u kojem je u drugoj rundi tehničkim nokautom porazio A.J.-a Matthewsa na Bellatoru 204. Matthews mu je do sata bio najiskusniji protivnik u karijeri. Radi se o borcu koji je bio četverostruki hrvački prvak Amerike u hrvanju na Sveučilištu u Minnestoti, a u debiju u Bellatoru je ostavio sjajan dojam kad je u prvoj rundi tehničkim nokautom savladao Kemmyellea Haleyja. Nakon toga je uslijedila pobjeda odlukom nad Mattom Secorom i Joaquinom Buckleyjem prije negoli je riješio Matthewsa.

Pascu je izgubio u zadnje dvije od tri borbe i to su mu jedine dvije borbe u Bellatoru. Na Bellatoru 196 u travnju 2018. sudačkom je odlukom izgubio od hrvača Eda Rutha. Nakon pobjede nad Alexom Lohoreom na BAMMA 35 eventu, odlukom je opet izgubio na Bellatoru 207 u listopadu od Lorenza Larkina.

Dantas se ipak bori

Nakon što je Manny Vasquez zbog ozlijede otkazao nastup, bivši prvak bantam kategorije Eduardo Danta (20-6) ipak će se boriti na eventu s obzirom na to da je kao zamjena uskočio Toby Misech (11-6). Ovo će biti Dantasov prvi nastup od kad ga je Michael McDonald nokautirao u prvoj rundi prošlog srpnja. Bivši Bellatorov bantam prvak po prvi je puta u karijeri u negativnom nizu. „Dudu“ ima 10-3, a u zadnje dvije borbe je izgubio od Darriona Caldwella i prijespomenutog Michaela McDonalda.

Dvije borbe koje prethode gore spomenutima su američki okršaj Mikea Kimvella i Johna Doume čemu prethodi još jedan sudar sunarodnjaka između Austina Vanderforda i Codyja Jonesa.

Bellator 215 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 16. veljače u 3 sata poslije ponoći, samo na Fight Channel PPV-u!

Bellator 215

Matt Mitrione vs. Sergei Kharitonov

Logan Storley vs. Ion Pascu

Eduardo Dantas vs. Toby Misech

Mike Kimbel vs. John Douma

Austin Vanderford vs. Cody Jones

Share this post: