Bellator 204 prenos, 18. avgusta od 03:00h samo na Fight Channel PPV-u in na fightchanneltv.com!

 

Bellator s 204. izdanjem po prvi puta stiže u Sioux Falls u Južnoj Dakoti. Glavna zvijezda priredbe će biti bantam prvak Darrion Caldwell koji će otići u kategoriju više i ukrstiti rukavice s bivšim UFC borcem Noadom Lahatom. Sunaslovna borba donosi nam okršaj velteraša u kojem će Logan Storley pred domaćom publikom pokušati održati svoj savršeni niz bez poraza, a na suprotnoj strani će mu biti opasni A.J. Matthews. Neporaženi Irac James Gallagher također će promijeniti kategoriju i spustiti se u bantam, a na prvom ispitu u novoj diviziji prepreka mu je još jedan veliki MMA potencijal, Ricky Bandejas!

Bellator 204 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 18. kolovoza od 03:00h samo na Fight Channel PPV-u ili na fightchanneltv.com!

Caldwellov povratak u perolaku kategoriju

Darrion Caldwell (12-1 MMA, 9-1 BMMA) trenutni je prvak bantam divizije i jedan je od najtalentiranijih američkih boraca do 61 kg. “The Wolf” ima apsolutno sve što jedan vrhunski borac mora imati. Od briljantnog hrvanja do vrlo aktivnog stand upa i brzine. Polako se uspinjao do trona od kada je debitirao za ovu organizaciju u ožujku 2014. Prije negoli je na Bellatoru 184 u 25-minutnom ratu preoteo titulu Eduardu Dantasu, nanizao je pet pobjeda “submissionom” ili tehničkim nokautom u prvoj rundi. Kao kruna svega toga sjeo je i nevjerojatan prekid u borbi u kojoj je izdominirao bivšeg prvaka u više divizija, Joea Warrena. Caldwellu se u profesionalnoj karijeri omaknuo samo jedan poraz, onaj od Joeja Taimangla, no poraz je ubrzo osvetio u revanšu.

Ovaj 30-godišnjak u posljednjem je nastupu potvrdio status najboljeg u bantam diviziji impresivno obranivši pojas protiv Leandra Higa. Caldwell će se sada okušati u kategoriji više, onoj u kojoj se posljednji put borio 2014. godine. U meču koji za ulog neće imati titulu, na suprotnoj strani će biti Noad Lahat.

Lahat (12-3 MMA, 3-1 BMMA) je bio tek drugi Izraelac koji se borio u UFC-u. Nakon dvije pobjede i dva poraza, 2016. godine prelazi u Bellator. U Bellatoru mu je sjajno krenulo s obzirom na to da je u prve dvije borbe pobijedio Scotta Clevea kojeg je svladao RNC-om u prvoj rundi, a na isti je način dovršio i narednog protivnika Lloyda Cartera u drugoj rundi. Treća sreća mu ipak nije išla na ruku, te je ubilježio poraz od Henryja Corralesa. No u posljednjem nastupu vratio se na pobjedničke staze svladavši Jeremiaha Labiana u glavnoj borbi Bellatora 188. Trenutno je na 12-3 u profesionalnoj karijeri.

Okršaj velteraša: neporaženi Storley protiv veterana A.J. Matthewsa

Sunaslovna borba donosi nam okršaj u velter diviziji. Logan Storley pokušat će očuvati svoj niz od 8 pobjeda bez ijednog poraza. A na suprotnoj strani će mu stajati A.J. Matthews koji će mu pokušati poremetiti planove.

Storley (8-0 MMA, 3-0 BMMA) se brzo nametnuo kao ozbiljan borac u velter diviziji, nanizavši pet pobjeda prekidom, i to sve tehničkim nokautom u prvoj ili drugoj rundi. Na temelju toga je zaradio ugovor s Bellatorom, u čiji će kavez ući po četvrti put. Odlikovani hrvač je i u Bellatoru je nastavio nizati pobjede, svladavši Kemmyella Haleya, Matta Secora i Joaquina Buckleya. A pobjeda nad Matthewsom samo bi ga dodatno gurnula prema samom vrhu Bellatorove najatraktivnije divizije.

MMA veteran A.J. Matthews (9-7 MMA, 5-5 BMMA) sedmu je godinu pod okriljem Bellatora i ovo će mu biti jedanaesti meč. Iako je trenutno na omjeru od 5 pobjeda i 5 poraza, ovaj borac donosi uzbudljive borbe i protivnike najčešće rješava nokautom. Nastupao je u velteru i u srednjoj diviziji, a ovo će mu biti povratak u velter nakon posljednjeg nastupa u kojem je svladao Kendalla Grovea i vratio se na pobjedničke staze nakon tri poraza u nizu.

Najveći irski MMA potencijal James Gallagher debitira u bantamu

James Gallagher (7-0 MMA, 4-0 BMMA) je u posljednjem meču, prošlog ljeta na Bellator 180 priredbi u Madison Square Gardenu, stigao do najveće pobjede u karijeri svladavši brata slavnog Lyota Machide, Chinza Machidu. Gallaghera smatraju najvećim irskim MMA potencijalom u ovom trenutku te je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri uz 7 impresivnih pobjeda. Borac slavnog SBG tima i sparing partner Conora McGregora je sve protivnike osim jednog uspio završiti prekidom. Jedino je u debiju za Bellator na bodove svladao Engleza Mikea Cuttinga. Irac je trebao predvoditi Bellatorovu priredbu u Dublinu u studenom prošle godine, no zbog ozljede je bio primoran otkazati meč. Ovo će biti njegov povratak nakon 14 mjeseci, a ujedno i njegov debi u nižoj težinskoj kategoriji.

A na suprotnoj strani će mu stajati još jedna mlada MMA nada. Ricky Bandejas (10-1 MMA, 0-0 BMMA) brusio je iskustvo u CFFC-u u kojem je ubilježio deset impresivnih pobjeda i uzeo pojas prvaka. Trenutno u profesionalnoj karijeri ima samo jedan poraz.
Program će otvoriti borba u pero diviziji, u kojoj će rukavice ukrstiti nokauter Tywan Claxton (2-0 MMA, 2-0 BMMA) i Cris Williams (4-1 MMA, 1-1 BMMA).

Bellator 204 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 18. kolovoza od 03:00h samo na Fight Channel PPV-u ili na fightchanneltv.com!

Bellator 204

Darrion Caldwell vs. Noad Lahat
Logan Storley vs. A.J. Matthews
James Gallagher vs. Ricky Bandejas
Tywan Claxton vs. Cris Williams

 

Share this post: