Austrian Fight Challenge 9 Kufstein Tyrol

Austrian Fight Challenge 9 Kufstein Tyrol

Ekipa Fight-Madnessa se je tokrat odpravila naTirolsko, kjer se je odvil deveti zaporedni dogodek Austrian Fight Challenge.
Pred polno Kufstein Areno se je odvilo 11 borb. 9 popravilih MMA videli pa smo tudi borbo v K1 za naslov Austrian FC prvaka ter 1 borbo v boksu. Le dve borbi pa sta dočakali sodniško odločitev.
V prvem delu smo videli 5 borb po pravilih MMA. Ena borba se je končala brez zmagovalca ostale štiri pa so se zaključile predčasno z knockoutom ali submissionom.
Sledila je še zadnja borba v prvem delu. Nizozemec Imad Hadar se je za naslov prvaka v poltežki kategoriji pomeril s srbom Jovanom Zeljkovićem. Hadar je rutinirano oddelal borbo In do naslova prvaka prišel še pred koncem prve runde s klasičnim knockoutom.
Po kratkem premoru je sledilo še preostalih 5 borb. Drugi del sta otvorila  Ruben Wolf in madžar Ferenc Zsalek. Borba je potekala po pravilih boksa, Wolf pa je slavil s soglasno sodniško odločitvijo.
Preostale borbe so potekale po MMA pravilih in prav vse so se zaključile predčasno. V prvi rundi so tehnični knockout dosegli; Loicht (aus), Zgela(cro) ter Gokhan Aksu(aus).
Zadnja borba se je prav tako zaključila pred časno in sicer v drugi rundi je Dominic Schober s tehničnim knockoutom premaga lZorana Đođa in s tem prišel do naslova Austrian FC prvaka v srednji kategoriji.

Austrian FC9 – Kufstein Rezultati:

1) Ion Voda def. Roland Boza (inj. R2)
2) Florian Leitner def. Ferhad Karimi (TKO R2)
3) Filip Jovanović def. Aleks Demitrijević ( SUB R1)
4) Florin Dumitrache vs Gabor Cezny (DRAW)
5) Franz Deng gdef. Marko Roncević (KO R1)
6) Imad Hadar def. Jovan Zeljković (KO R1)
7) Ruben Wolf def. Ferenc Zsalek (DEC)
8) PhilippLoicht def. Strahinja Milovanović (TKO R1)
9) Mario Zgela def. Mario Dengg (TKO R1)
10) Gokhan Aksu def. Ivica Jakopic (TKO R1)
11) Dominic Schober def. Zoran Đođ (TKO R1)

 

Žiga Knuplež

Fight-Madness-B

Share this post: