Aleksander Stankov : Obljubljam vam srčno borbo do zadnje sekunde !

 

Lep pozdrav Alex

Le še teden dni je do nastopa v Trstu, kako potekajo priprave?
Priprave so bile brutalne. Najtežje je za nami. Čaka nas še zadnji del priprav, to je “štelanje” kot pravi moj trener ali kot pravim jaz “feintuning”. Sedaj se je treba še pravilno regenerirati in poštimati točke v glavi in je to to.
Smo na pravi poti !

Kaj lahko pričakujemo od tvojega nastopa ?
Srčno borbo do zadnje sekunde !
Dal bom slednji atom moči iz sebe v tej borbi.

Pred kratkim so ti zamenjali nasprotnika je to dodatna motivacija ?
Jaz sem pred vsako borbo motiviran, ker si zelo močno želim uspeha ter pokazati čimveč v ringu. Tako, da sem bil že za prejšnjega nasprotnika zelo motiviran, moram pa priznati da sem za tega še bolj, ker je še boljši in bolj nevaren od prejšnjega.
Je izjemen profesionalec z samo dvema porazoma do zdaj v svoji celotni karijeri, kar me še toliko bolj motivira da zmagam to borbo.

Imaš veliko prijateljev in podpornikov ali se nadejaš njihove podpore tudi v Trstu ?
Res je, moram reči, da imam vedno velik support s strani mojih prijateljev ter podpornikov, tako da na tem mestu iz srca vsakemu posebej hvala, to mi res veliko pomeni. Moji navijači so najboljši navijači na svetu 😀
Tokrat žal ne bo tako velika podpora, kot smo je vajeni, ker je Trst precej oddaljen od naših krajev in ker je očitno tokrat tudi tako naneslo, ampak tisti moji najbolj zvesti navijači pa me bodo prišli podpret, kot vedno.

Kje lahko tvoji navijači dobijo vstopnice ?
Za to tekmo smo se z organizatorjem dogovorili tako, da bodo moji navijači vstopnice kupili kar tam, ker je več tipov vstopnic in si bo vsak izbral sam, kaj mu najbolj odgovarja.
Smo pa se zmenili tako, da bodo moji navijači v vsakem primeru prišli do prostega sedeža, tako da ni bojazni, da bi kdo ostal brez vstopnice, če se bo odločil da gre z nami.
Na tem mestu bi vljudno povabil vsakega , ki ga zanima ta odlčen event, da se nam pridruži na poti do Trsta, imamo še prosta mesta v avtomobilih, tako da me prosim konktaktirajte v tem primeru čimprej.

Hvala in srečno v Trstu.
Hvala !
In najlepša hvala ekipi Fightmadness-a za vedno več kot odličen support na vseh tekmah po vsej Sloveniji in tudi v tujini.
Najboljši ste ! 😀 ..

Aleksander Stankov

19105726_1477723628953736_1238812322976992928_n

Share this post: