Fight Channel PPV: Glory 62

Najpoznatija svjetska kick-boksing promocija sa svojim se zadnjim eventom ove godine vraća tamo gdje je sve i počelo. U Nizozemsku. Glory 62 održat će se u roterdamskomj Ahoy Areni u subotu 8. prosinca i donosi turnir osmorice u teškoj diviziji. U glavnoj borbi gledat ćemo okršaj teškaških finalista, a tu je i povratak Luisa Tavaresa u poluteškoj kategoriji koja će imati ulogu co-main eventa.

Glory 62 Rotterdam ne propustite u subotu 8. prosinca od 20 sati UŽIVO na Fight Channel PPV-u!

Glory se sa svojim 62. eventom vraća u Nizozemsku, a s njime će i okruniti ovu vrlo aktivnu godinu. Glory 62 donosi turnir najboljih Gloryjevih teškaša, a ukupna nagrada je čak 150.000 dolara.

Sudionici turnira uključuju trostrukog pobjednika teškaškog turnira za mjesto izazivača Benjamina “Mister Gentlemana” Adegbuyija (31-5, 18 KO), marokansko-belgijskog višestrukog izazivača Jahfarra Wilnisa (31-10-1, 8 KO), a tu je i bivši izazivač Guto Inocente (35-9, 17 KO) iz Brazila koji se nedavno s „Kraljem kick-boksinga“ borio za titulu.

Osim toga, tu su i Junior “The Juggernaut” Tafa iz Australije, Tomas “The Giant Slovak” Mozny (20-6-1, 6 KO) iz Slovačke, Mohamed Abdallah (18-2, 6 KO) iz Njemačke i Arkadiusz “Hightower” Wrzosek iz Poljske.

Osim što Glory 62 donosi turnir teškaša, u co-main eventu gledamo povratak Luisa Tavaresa (52-7, 22 KO) u meču poluteške divizije, koji se vraća nakon uspješnih mečeva izvan promocije, a u suprotnom ga kutu čeka Artur Gorlov (23-6, 10 KO).

Glory 62 Rotterdam ne propustite u subotu 8. prosinca od 20 sati UŽIVO na Fight Channel PPV-u!

GLORY 62 Rotterdam
Heavyweight Tournament Final Bout: Bout E Winner vs. Bout F Winner
Light Heavyweight Co-Headline Bout: Luis Tavares vs. Artur Gorlov
Heavyweight Tournament Semifinal Bout F: Bout B Winner vs. Bout D Winner
Heavyweight Tournament Semifinal Bout E: Bout A Winner vs. Bout C Winner
Heavyweight Tournament Quarterfinal Bout D: Guto Inocente vs. Mohamed Abdallah
Heavyweight Tournament Quarterfinal Bout C: Jahfarr Wilnis vs. Tomas Mozny
Heavyweight Tournament Quarterfinal Bout B: Jamal Ben Saddik vs. Junior Tafa
Heavyweight Tournament Quarterfinal Bout A: Benjamin Adegbuyi vs. Arkadiusz Wrzosek

 

 

Share this post: